Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Поръчки и доставки

 

РЕГИСТРАЦИЯ: За да пазарувате в jonnesway.bg, трябва да се регистрирате .
Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доствака на посочения от вас адрес.
ПОРЪЧКА: Изберете желаният от Вас продукт и го поставете в количката.
ДОСТАВКА: Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка. Доставките се извършват чрез куриерска фирма.Куриерската услуга се включва в наложения платеж на пратката и се заплаща заедно с поръчаните стоки.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА :Срокът на доставка е 3 работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

В рамките на София доставката се изваршва в рамките на деня
Цена:8лв ( за поръчки над 300 лв доставката за София е безрлатна)

Условията за поръчка, доставка и плащане в jonnesway.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.


Поръчката е акт на действие, който потребителят прави по собствен избор и обвързва със силата на договор между потребителя и фирмат.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всеки потребител има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на получаването и , без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за връщането.

Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане . Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид , например разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части , инструкция за употребаи др. Стоката трябва също да е придружена от всички документи - касова бележка и/или фактура, гаранционна карта  и др. 

Транспортните разходи по връщане на стоката  са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я върне лично в магазина или да я изпрати по куриер.

 

Фирма " Пролет " ЕООД ще възстанови сумата на потребителя, не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в чл. 52 от ЗЗП.

0000