Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Условия за ползване

Ако решите да  ползвате магазина, е необходимо да направите регистрация. Това означава, че сте съгласни с нашите условия.

Фирмата има правото по всяко време да променя съдържанието  и начина на достъп до информацията в сайта, както и да прекрати използването му при неправомерен достъп, при некоректни действия  противоречащи на законите в страната. Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за на ползване на магазина.

Ако използвате уеб магазина jonnesway.bg се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб магазин.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ.

 


Пролет ЕООД е  регистрирана в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 831162435, със седалище и адрес: гр.София, ул. „Пробуда” № 12-14

„Потребител” и „Клиент” е всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало клиентски профил в Е-магазина  и се е съгласило с настоящите Общи условия.

Стоките, обект на продажбата са описани по вид и качество и са класифирани в отделни категории по общи и сходни характеристики. За всеки един от продуктите е посочена продажна цена.

Потребителят се съгласява да предоставя вярна и актуална информация относно своите лични данни при попълване на регистрационната форма. Пролет ЕООД си запазва правото да прекрати или откаже достъп до своите услуги на потребители, които предоставят невярна информация. Потребителят има право да разглежда, да поръчва по своята индивидуална заявка и да получава продукти от сайта по реда и условията, посочени в него.

0000